28 mars!

Det är söndag, och ännu en vecka har gått, och jag måste väl påpeka att det faktist känns som att våren har kommit! Det har varit 17 plus grader och det är vi inte vana vid! Men skönt är det :)
Veckan har bestått av lite jobb, fika med sofie, angelica och sara! Mycket trevligt :) Det blev fest igår, trots de så vakna jag och mådde toppen idag! Jag har städat och fikat lite. Tränad två pass ! duktigt och solat! :)

Imon hoppas jag att solen tittar fram så man kan hänga lite plagg ute som man tvättat, för det ska bli en tvättdag imon! och så kanske sofie och lille hjärte gullet tittar förbi :) Hope so!

Nehe nu funderar jag faktist på att gå och lägga mig i min nybäddade säng, så jag orkar att fixa och dona här hemma!

/N

22 mars

det är måndag, ny vecka och nya tag, jag kan säga som så att natt va den värsta natten på länge, jag vred och vände mig och kolla klockan, och inte kunde sova, inte hjälpte de av att tiden gick så fort och jag låg och tänkte på hur länge till jag skulle få sova, Hoppas på mer sömn inatt. Jag har full rulle kan jag lova och det uppskattas, jag va på visning i torsdag, och även beställt lite grejer till mig sj :) jag bara älskar de. . och jobba fick jag göra denna vecka med, de gillas, Hoppas bara att jag nu får in en fot i tranås :) Då blir jag lycklig (:
Det känns också bra att jag vet att jag har garanterat sommarjobb iaf!

Eftersom jag sov dåligt idag, så sov jag en stund när ja kom hem från jobbet! och sedan bar de av till träning, och jag känner mig så nyttig och hurtig! (: som sagt veckan börjar bra och det ska ja se till att den fortsätter göra :)

nehe börjar bli trötter , kanske lägga mig i sängen :) Natti

15 mars!

idag har jag jobbat en kort sväng, och lite korta turer hela veckan! Det är bra, men eftersom ja vet att det är pågrund av att andra inte kan och har andra jobb så känns de väl sådär, men men ! Hoppas på att berget hör av sig!
Jag söker och söker och hoppas på att det blir andra jobb för min del! kanske ska jag göra som pappa säger? Att börja jobba där i stockholm, för om jag flyttar så har ja iaf nästan garanterat jobb ! men orkar jag offra allt igen? Nej! jag har nog inte mod till de just nu! Henke har fast och jag älskar han så enormt! så det finns faktist ett hinder där! Men sen har jag ju också partylite ! som jag ägnar en hel del åt just nu efetrsom intresset där är så högt ! och grejerna som finns är bland de bästa !

på tal om allt annat! jag är så stark i mig själv just nu ! och postiv åt de mesta! och det är rätt viktigt för mig, för jag vet att det inte behövs mycket gör att hamna där igen !

men ska försöka klämma in lite sits up och grejer innan ja slocknar för kvällen!

/N

12 mars!

Nu va det länge länge sen jag uppdatera igen! Och ja vad händer här de är frågan? Jag sysslar väl väldigt mycket med att komma igång med partylite och det kommer bli superbra känner ja :) , jag försöker med varven träna så gott ja kan. denna vecka har varit fattig med jobb! endast 4 timmar en fredag ! bättre än inget? jobbade helgen innan där på berget , vilket är tur :)
jag va för övrigt inne och träna på badhotellet i tranås på gymmet, då jag passade på att nämna om jobb där, och vem tror ni ringer idag? jo chefen och säger att jag skulle komma och provjobba några dar, men fan att jag har dom dagar uppbokat på annat ! Så hoppas verkligen dom hör av sig igen! :)

idag blir det lugnt för min del, och imon kommer johanna hit, yeah ! sexparty står på shemat :) ska bli roligt, sedan utgång :) söndag blir väl lugnt (:
jag har för övrigt sysslat med att göra lite tavlor hem hit ! och jag måste väl säga att jag är så nöjd så!

nehe nu väntas tvätt.


Vardagsrummet!


sovrummet!

4 mars!

Jag har faktist varit duktig nu i ett par dar, har tränat lite smått på gymmet! dock får de bli en mjukstart. Men till slut blir det nog bra! Jag mår trots allt bäst av de! Idag för övrigt hade jag sovmorgon till 9. Jag gick upp halv 6 för att hinna träna, hann med en hel del på morgon kvisten, jag hann posta ett brev :) sluta tidigt idag så jag hann med rätt mycket, va förbi öb en sväng, behövde målafärg, fått för mig att jag ska måla en hylla, får se hur de slutar ;P även tvättat några maskiner, välbehövt. jag vet jue hur de är när jag väntar i sist sekund, men men ! Nu kan jag väl förhoppningvis gå med lite klä der på ! ( inte för att jag har behövt gå naken ) en man har jue sina favorit plagg ! konstigt nog så är det så. man har en del kläder, men använder typ bara hälften ;P tänk om man kunde veta de i affären när man köpte de liksom ! Aja ;P
Imon ska jag upp tidigt och träna är de tänkt! :) och sedan åker jag till jönköping.

nehe ska gå och sova tänkte ja så jag kommer upp imon, /N

RSS 2.0