8 april

Det va segt att gå upp idag, men när jag kolla på klockan, så bara nej får inte ligga kvar längre. Har lite att stå i idag ! Så det va bara kila upp, sätta på kaffe :) Tänkte om en stund fixa lite med tvätt och sen ladda kaffe bryggaren, och gå ner mot stan för att möta madde, vincent och johanna! Blir lite fika hos mig och se hur ja bor, de har dom inte hunnit sätt än.
Pust vilket tur jag har ibland, jag hade ett litet minne av att henke skrev ut 2 papper om belastningutdrag. men inte helt säkert, och så hitta ja ett här hemma, som blir att skriva på och skicka, eftersom mitt i boxholm håller på att gå ut!
Skönt att jag hade de hemma, för jag vet inte hur ja hade fixade de annars eftersom henke inte kan skriva ut på sitt jobb längre, för att han fick gå för två veckor sen :( Träligt !
men hoppas på jobb för han snart ! och min del med :) haha.
ikväll blir det box :) wiee så skönt :)

nehe fixa och dona här :)
/N

7 april.

blää för att ha ont i magen! Men iag så är jag väldigt glad. Om inte annat så blev jag de efter att sett deklartionen. Wieee längtar alla redan! money money!
Idag gick angelica och jag en långpromenad på 1 1/2 timme. Det va skönt, Sen kolla jag på hockyn! Och det va väl inge vidare. Hoppas de går bättre för dom nästa gång, Helt insatt i de.. hehe
det har inte hänt så mycket mer, och såvidare.
så nu blir det soffan!
/N

6 april

jag har väldigt ont i fötterna, har varit igång hela dagen! blev så till slut, för imorse vakna jag av att telefonen ringde, och då skulle de upp och jobbas, fick en delad tur! Yeah! :) bara åka iväg. Sen på rasten åkte jag hem, hämta ut paketen från partylite och fixade och donade med de :) Toppen blev de :) så mysigt och underbart! När jag kom hem vid nio åt jag , för de hade jag slarvat med under dagen , eftersom jag hade fullt upp med annat på min rast! :) Städade toan lite snabbt för de behövdes och fixat med disken, sånt jag inte hunnit under dagen.

nehe nu är jag trötter, så blir inte länge att vara vaken här .
/N

5 april

ångest så det bara skriker, vem tror du vakna halv 3 idag , ;O tjena liksom? Men vafan sen kolla jag ut, inte sovit bort en solig dag iaf, grått och trist ute! Så det blev ingen spring runda för mig angelica, men får se vad som händer senare sen, kanske blir lite smått träning hemma , får se. Imon börjar vi komma igång med träningen igen ! Efter påsktiderna, Goodie. .

Försten så grilla vi påskafton, eftersom jag hatar maten. Så första grillningen för iår är gjord . gott gott :)
nehe nu tänkte jag dra mig och se vad denna dag har att erbjud, Hämta tvätt snart iaf!

4 april.

vakna idag av att det va toppen väder ute, då är det underbart att gå upp! trots att jag inte har gjort allt för mycket idag, så har tiden runnit iväg ändå.. fixat och donat lite! Hoppas på lika fint väder imon med, för då blir det väl att försöka testa hänga ut tvätten? för här behövs tvättas. skulle troligtvis träffa Angelica en sväng :)

Hoppas att paketen från partylite kommer i veckan med :) skattedeklerationen med för den delen , fast undra om jag äns vill se de ;O Hoppas på lika bra detta år som förra, hoppas kan man jue alltid göra. .
Visningen på söndag, hoppas jag går kanon :) återstår och ser! :)
kul och göra nåt man gillar.
dock gillar jag inte att det varit stängt i simhallen, blir ett avbrott från träningen och det är inte bra.. Skönt att ha någon att träna med :) Man blir genast mer pepp då på nåt konstigt sätt. ser fram imot onsdag :) träning igen som vanligt :)

tvättade även fönstrerna i veckan ett under, det är tråkigt med inte så himlans mysigt att kolla på. för jag lovar att det behövdes, minns inte äns när jag gjorde de sist ;O skäms lite där. Men dom såg förjävliga ut, nu är det som nytt igen!

skönt att påsk är över nu! jag gillar inte påsk och jul och va de innebär, visst är det härligt gemenskapen med anhöriga, men tror de blir en annan känsla när man har barn. Sen är jag inte så förtjust i maten hlr.. sen där de med påskägg, godis och skit äter man jue ändå så det igentligen räcker och blir över! och de där med att det är röda dagar så länge i streck gör mig förvirrad vet varken ut lr in vilken dag de är. I år fick jag inte jobba påsken , mycket synd :/ inga stor ob! Får väl hoppas jag får jobba lite mer snart då kanske. . Inte långt till sommaren och då har man jue jobb , skönt de ! :) det känns tryggt att veta iaf! då ska jag iaf försöka spara varanda krona! :) för så där värst sparsam nu har jag väl inte varit, man måste väl få unna sig nåt ?
får förbättra mig på den fronten!

/N

RSS 2.0