27/2

har precis käkat lite, var för inte så länge sen och solade med sandra, gött (: blir träning snart innan duchen. .
för ikväll bär det av till sjärtis och äta , film och mys ! (: och imon återjobb-

sen jag fick höra av min kära pojk i sängen brevid en natt här sen så hade jag tydligen pratat högt om min kanin smulan, som varit borta nu i 2 år drygt . saknar henne. helt sjukt att man bara plötsligt pratar om dom och i sömnen. . jag vet inte vad jag ska säga, men hon var mitt första djur och helt unerbar ! så tam på nåt sätt. det sägs att allt de första man har ovarsätt om det är kille eller djur glömmer man inte så lätt . det stämmer nog ? och sen bara älskar jag djur överhuvudtaget. .

neje men om man skulle träna nu då ! ;D

oh ja,

nu är det så exakt som en vecka sen jag skrev, men jag har med andra ord haft fullt upp. . vi har också haft lov, vilket har varit skönt, men har haft rätt mkt på lovet med, så har inte haft ork till att träna, eller ork till något igentligen, men idag ska jag faktist palla mig iväg och träna spinning och basta , få unna mig själv medans jag bastar med lite ansiktmask osv. :) gud så skönt ! (: i like it ! ;D


nehe nu tvättar ja, och ska sköta om lägenheten lite ..

hejs, så nu har jag inte tid att skriva för mycket här inte . ;P

/N


måndag-

jaha nu är det måndag och det går så snabbt, ny vecka och nya tag. . herregud va det bara kan gå upp, jag känner mig genast mycket piggare efter att gick hem i söndags från jobbet och kunde inte jobba idag heller, utan blir ett försök imo istället. håller tummerna för det !

jag saknar det dagliga, för det blir helt upp och ner när man inte känner sig bra, jag som aldrig brukar vara sjuk, det blev en förkyldning sen måste ja nog erkänna att det har med min trötthet att göra. .

på tal om det så nblir det en och annan duch hit och dit, och en och annat städ, kanske, nu blev jag trött- får se hur morgonagen funkar men nu ska jag sova igen !

natti

tordag-

idag har jag varit riktigt trött men orkade iaf med att jobba en sväng, fast det kändes tungt, sov inte alls bra i natt och så vaknade jag av att jag fick stressa, det gjorde inte saken bättre. så det vart ingen träning som bestämt men det får bli imon, och förlåt sandra för att jag kom på när du redan var nere och sola att jag också ville göra de, eftersom jag ändå inte orkade med nåt annat så. idag har jag varit lat, riktigt lat, men har iaf också gjort super god mat när jag kom hem från jobbet eftersom jag då var riktigt hungrig, :) det blev nudlar och stekta grönsaker m. nötter. MUMS ;D





nej nu blir det väl att försöka sova lite -

. .

för säkerhet ger trygghet.
säkert veta att man aldrig bli ensam kvar.
att säkert alltid få stå vid äns närhet.

precis som liten är det svårt att ta första klivet
men att starkt tro på sig själv.
och att inte alltid ta allt för givet

att vilja och att försöka
och lyckas är en lycka.

att jag en gång inte visste,
och för att jag den gången faktist lyckades!



måndag-

ny vecka och nya tag. . jag känner mig så duktig att jag tagit tag i träningen nu och så, så skönt att få träna, både kroppen och hjärnan mår bra av det :) , noh för att jag har en träningsmaskin som jag trampar på ibland framför tv men det blir ändå inte slags samma träning. .

jag vill ha nya kläder, och det behövs faktist. . men min ekonomi är inte det bästa. men lite får man la unna sig.
i helgen blir det massor av jobb, ska bli lite skoj faktist för jag har inte jobbat nu på ett tag, och sen har vi lov nästa vecka och vad jag längtar till det, det är verkligen välbehövt :)

nej om jag kanske borde plugga lite och sedan gå och lägga mig , NATTI !

söndag-

och som alla andra söndagar så hatar jag dom  .

och inte bara det utan jag är lite besviken på mig själv också?



/N

lördag-

nu har jag inte skrivit sen i tisdag, dåligt gjort av mig, men nu börjas de igen ! jag längtar tills imon, för då ska jag gå på ett pass, men vet inte riktigt än om det blir spinning lr body toning. det märks ;P men iaf. kvällen har bestått av en hemma kväll, mys ;D

elina tack för att du finns, så bäst och så tuff ! blir så stolt över dig och över oss ! vi fixar allt. !

mycket känslor som styr och , fan ! älskar dig vännen ! ;*/ ♥


jag är så glad att jag lyckats. och så glad över min fina omgivning .

puss på er!

/N




(Tänk på dig själv och ditt hjärta ! )

måndag-

ännu en dag avklarad i skolan, :) känner mig så duktig, och imon slutar jag tio över 10 . kan det blir bättre ? börjar jue jobbet vid 12 och är hemma där ifrån klockan 6 så ja, det funkar !
och idag kom sofie och sandra förbi en sväng så vi pluggade och lite, känner mig väldigt duktig.. och nu måste jag verkligen göra nåt åt min träning , jag dör !

blir det kanske eksjö i helgen , om jag inte får ngt jobb, träffa lisa och även hedda en sväng. . och hoppas på att hon frisknat till då !

nu ska jag fortsätta dricka mitt varma och goa te !

söndag-

helgen har varit helt underbar ! och detta har jag verkligen behövt. . och jag vet att det lika mycket mitt ansvar att ta tag i saker ! nå en annan sak . .

jag blir så förbannad, ledsen på samma gång, jag fattar inte vad en del männiksor tänker med, folk som får andra att tänka på helt fel banor. jag är orolig över dig gumman . jag vill hjälpa dig innan det är för sent, för jag vet vad det handlar om, trots att folk som sitter där har svårt att erkänna de. inte många som vill ha hjälp, utan försöker lösa det själv, men jag känner igen mig så väl i det och jag vet att man behöver hjälp, man behöver folk som bryr sig, som accepterar personen för den personen du är. det är svårt att lösa det själv, jag finns här, och det vet jag att du har många andra som också gör. och det är vad vänner är till för !
det är nu jag verkligen förstått att det är allvarligt om inte annat kommer bli det , okej , ? jag jobbar himlans mkt, men efter detta nu som jag läst flera gånger om utan att du sagt nåt. så kommer jag se till att få mer tid till dig, jag vet att just nu behöver du det mest av allt. du får ringa mig natt som dag. ring mig när du vill, om du behöver !

du är fin som du är ! och det ska du mer än ord veta . <33



RSS 2.0