sista datum i januari !

idag mår jag kanon trots att det va fest igår. och det är bara skönt (: dock blev de tjafs mellan mig och henke igen. ovanligt ? nej!
och slutar med att jag skriver på han i telefon som vanligt! Jag blev sur och satta mig i bilen för att åka hem . skulle få skjus av petra en som va nykter på festen. . jag gick in och satta mig där för jag för att vänta ! sur som jag va, så kommer linus mot bilen och säger , sitt inte här det blir kallt. Jag bara lika kallt ute? han bara ja men gå in och värm dig åtminstone. Jag blev glad på nåt sätt. så gulligt ! Han var full men själv tanken på att folk bryr sig !

mitt humör är i övrigt väldigt upp och ner ! Jag måste nog ta tag i detta för att må bra i mig själv. . men de kommer, måste ta det i min takt . .

vika in lite tvätt kanske ?

-

fredagen har redan gått, och inte nog med det så är det slutet av denna månad ! tiden går för fort. .
så idag har det varit jätte lugnt , :) bortser från allt tvätt ! Känner mig riktigt duktig, har inte riktigt haft ork till det, men nu så tog jag äntligen tag i allt. .

i torsdag var jag på ljusparty hos madde, och det va verkligen jätte skoj , lukta på boda dofter, dofter som verkligen sprider sig när man tänder dom, som verken håller kvar lukten till skillnad på dom man köper. Inte bara de så är dom säkrare, man kan ha teljusen stående bara på bordet och de kan man inte med vanliga utan då skulle de bli för varmt och ta eld.. Men sen när vi kom till lotteriet, då vi fick köpa lotter, så köpte jag 3 lotter för 50 kr, och gissa vilket nummer som kom fram, jo de jag valde. så det blev att shoppa loss, för 250 kr , de vi lottade för :) Så jätte nöjd.. lyckad dag ! :)

eftersom de fall jag för direkt så kommer jag troligtvis bli värdinna :) ska även okså ha ett ljusparty själv. så finns det några intresserade så är det bara säga till !

nehe om jag kanske ska lägga mig snart. börjar bli dags ?

27 januari

idag är väl humöret lite bättre , men ändå så vet jag verkligen inget längre !
och börjar oroa mig mer och mer med jobb, just nu är det väldigt lugnt, väldigt lugnt om jag säger så , och jag vet att när det väl vänder så blir allt på en gång ! Jag önskar att jag kunde få en november lön igen :) men det är bara söka och söka ! Jag gör mitt bästa . Kanske ringa och höra om sommarjobbet jag lämna cv på, fråga hur det går, och så. väldigt tidigt . Men det gäller att ligga på för att verkligen visa intresse !

lönen är på kontot, blev väl sådär .. men på torsadag ska jag på ljusparty ( dock inte så billigt ) men ska inte handla allt för mycket !

så efter jobbet idag fyllde jag på skafferiet, kylskåpet lite med massa godsaker och nyttigheter så (: ska inte slarva som idag :/

tänkte jag skulle komma upp skapligt imon, så kanske bäst jag börjar dra mig mot sängen ?

Måndag 25 januari

jobbigt det är med ett humör som går upp och ner hela tiden ! jag vet verken ut lr in längre ! ;S

hmmmpf,

24 januari

Nu var det ett tag sen jag skrev, men iaf så jobbade jag i torsdag och fredags, det va ett tag sen jag va på dalen nu, inte varit där sen jag åkte till Maroco och jag har saknat de. Alla där är jämt så glada, och alla frågar hur man haft osv :) två korta jobb dagar, slutade rätt skapligt men det är skönt (:
ifredags vart de fest , dragen vart man men skoj va de. För dum full i fredags och för bakis i lördags för att äns förstå att dom där nya klack skorna kunde jag väntat med till snön gick bort åtminstone ! Haha.
som sagt i lördags va jag väldigt seg, kom inte utt från sängen föräns kl 6. haha ! så fick i mig mat vid 8 på kvällen. Man mår som man förtjänar.
torsdag blir det ljusparty jag längtar redan eftersom mitt intresse är stort när det gäller den fronten (: och på lördag är det jue fest för mallan :) 21 årsfest ! :) Stora tjejen, Grattis igen :)

och en liten bild sen i fredags ! ;P




19 januari

Det är ganska svårt att somna om kvällarna, tyvärr. Inte så där jätte kul att vakna kl 7, när man la sig halv 3 men jobbet ringde så bara palla sig upp. .
Hoppas verkligen på att jag får de andra sommarjobbet nu , de känns som en andra chans att kanske börja vika där, och kanske leder till nåt mer :)

sen vet jag inte om de är bra lr dåligt, men beställt kläder till mig, passa på och unna mig lite ! (: eftersom de mesta har gått till lägenheten ! så länge jag känner att det räcker till. så är det väl inte hela världen :)


och så vet jag även att den bästa tjejen i världen läser detta, så ville bara nämna några ord till henne!


jag det börjar med svenska lektionen i 7:an , och i 7:an är jue allt nytt, nya lärare, ny klass och ny skola ( som var i mitt fall ) Men inte för henne. Men ändå va det något speciellt för oss båda eftersom det va första klivet upp i högstadiet! det va det bästa starten man någonsin kunnat få, eftersom det inte finns många som dig. och på nåt sätt så fångades våra intressen ganska så direkt.. Nu är det ett bra tag sen vi gick i 7:an och mycket har hänt. Du pluggar till lärare som du alltid pratat om , och du går helt rätt väg. du är duktig på alla sätt och vis. Vi alla är bra på olika saker och just den biten att plugga är du bättre på än mig. Du kommer bli en toppen lärare och det vet du själv om ! :) och jag , jo jag jobbar som vikarie, och har inte alls den där viljan att plugga som finns hos dig. Men de kvittar nästan vad man gör, när allt övervinner de vi gått igenom, viljan att vinna, viljan att lyckas. Ditt sätt att tänka, de sprider sig till omgivningen. Att tänka posetivt måste jag nog erkänna att du lärt mig göra. .
Trots avståndet mellan oss, och vi båda är så upptagna så ska du veta att du är den bästa person jag träffat! Elina!

Måndag 18 januari !

Sitter här och lyssnar sönder en låt, men jag bara gillar den sådär skarpt mycket ! Har iaf bestämt mig nu att det blir ett adjö, med badkaret och det kommer in en duch där istället, och inte bara duch utan tvättmaskin, så trött på dessa kassa tider i tvättstugan och skena ner dit med allt tvätt jämt, ( okej, nog för att jag blev lat när jag fick körkort ) men jag lovar det är inte bara för latheten, utan vem önskar inte en tvättmaskin, man bara kan gå och sätta på tvätt när man vill och hur man vill ? så det blir det andra projektet här och kanske de sista nu på länge. för nu har jag väl de mesta så som jag vill ha de :)

och så är det naturligtvis inte bra att titta på kläder på internet heller , inte för jag har beställt till mig själv på länge, men just att det är så lätt att bara klicka hem, finns liksom inget stopp ! Men ändå sitter jag och räknar på ekonomin, så ja, det kanske borde väntas iaf, men det va på rean, så det tar väl slut? kostade inte heller så mycket så sista fyndet där också kanske ? lönen blir väl sådär om man jämnför med december lönen ;P

tar dagen som den kommer, tar jobbet som de kommer, och med varierad lön , har jag nästan lärt mig leva med ! så återge till lite räkning här och där,
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - -- - - - - - -

Att gå och fötterna hänger med
de som får henne och tänka till.
utan att dom i den mjuka sanden sänks ner.
hon är rätt van att lösa allt på egen hand,
på vad, hon egentligen vill.
att viljan fortfarande finns där
det gör henne allt mer stadig,
på de som finns omkring henne här.


Måndag 11/1

Idag vakna jag rätt sen och det var av att jobbet ringde för att höra om ja kunde jobba imon, javissst inga problem ! Jobba blir jag bara glad över att få göra. . och ännu gladare av att jag får jobba på dagis ! :) gillar båfa jobben lika bra, kul att variera men nu har jag inte haft nåt på dagis på länge så de gillas skarpt. .

idag så åkte vi in till jysk för att jag ska några fina och billiga draperier, det va erbjudande så lika bra att passa på, även badrums matta som hörde till slank ner i påsen ! (: Hade jag från början tänkte beställa, men kunde inte bestämma mig för vilket så fick bli de isf. Men beställa gjorde jag ändå, för jag beställde nya fina mattor till sovrummet , badrumshylla och annat smått och gott . Älskar att inreda :) , så nästa projekt jag tänker lägga pengar på är nya gardinstänger och fönsterlampor :)

sen är jag faktist väldigt insatt i en bok jag läser nu ( händer inte så ofta att jag läser ) men så iaf, jag läser " Jessica Andersson. Det handlar om jessica som van melodifestivalen och hennes uppväxt med akoliserad mamma, väldigt väldigt intressant . .

nehe dags att dra sig till boken och en filt :) /N

10 jauari.

Godmorgon ! Söndag, och helgen redan slut, va det har gått snabbt.. I fredags jobbade jag till nio. så det kvällen blev de inte så mycket av, sen igår va vi på bio, jag henke, jonas och johanna och såg avatar :) och innan de va jag och malin i tranås och handlade lite (: jag handlade mig en ny kaffebryggare och lite smått och gott :) och idag så vakna jag skapligt som tur är, så inte hela söndagen går också. . Precis ätit en stadig frukost , och jag är mätt ! supermätt :) funderar på om jag ska tvätta lite idag också, för att få undan på allt, hann jue inte riktigt allt förut när jag tvätta för att sköljmedlet tog slut, men det har inhandlas så nu är det jue bara att börja igen ! :)

/N

8 januari.

Gick upp vid 7 idag, oplanerat eftersom att eva ringde och bilen inte startade så jag fick köra peter. Men det va lika bra, för då fick jag äntligen nåt gjort här, innan jag sätter mig och äter frukst, för att sedan be ge sig till jobbet ! Hinner tillomed skriva några rader här, inte illla ! :) antar att tvätten snart är klar där nere som jag just håller på med. Sen har jag även mätt draperiet i badrummet, för här ska de beställas nytt, men inte riktigt säker än för va de ska vara för motiv än så de får jag vänta med att beställa, de finns jue kvar så. Tar saker här hemma i min takt och när ekonomin räcker till de. :) Tänkte lägga upp några bilder på vardagsrummet, Köpt till lite grejer och det har blivit supermysigt på kvällarna med alla dessa ljus :) Älskar sånt :)

och eftersom jag inte har något jobb imon vad jag vet , så blir det faktist att unna sig fotbad och ansiktbastu och lite spa där till ikväll :) Nej nu måste jag kila till tvätten,






/N

7 januari!

Godmorgon, lr god middag får jag väl säga ! Fast här börjar jag sova längre hela tiden, Hur ska detta sluta? Fast sover jue inte lika hård längre, utan hör iaf telefonen om de ringer och det är jue rätt så viktigt, om jobben skulle ringa och det dyker upp sånt (:

iaf så vaknade jag av att henke skulle upp och jobba och som vanligt stressar han och blir sur över att dosan man tänder lampan med, är borta, vilket i slutänden ligger brevid honom! Jag har alltid sagt de,att stressa inte är bra för något! Men iaf så somna jag om där, Vakna av att telefonen ringer vid 6.50 typ ,då eva ringer och säger att Peter ( henkes pappa) inte får igång den bilen han skulle ha , ( för att henke har deras saab, för att henkes bil har pajat totalt, han och sin otur alltså, men i vilket fall så var det bara för mig att lämna min bil till peter så han kunde ta sig till jobbet och han körde hem mig och jag fick sova vidare. ställde klockan vid 10 får då hade jag tänkt gå upp, ganska lagom iaf . Sådär trött som jag är snozar jag klockan ett bra tag till och vakna igen för att telefon ringder, vid ungefär 11. Då jobbet fråga om jag kunde jobba kvällen så då var det bara att palla sig upp. Och ja nu är jag uppe :) äntligen (: Gillar inte att sova så dör värst länge som jag gör :S , imon blir det jobb från 12 till nio. de gillas här. jag vill ha full av jobb på schemat , ibland blir de de, och ibland inte ;P

så hinner inte mer än fixa matlådor så kommer peter med bilen så jag kan ta mig till jobbet :)

och en sak till så blir det tatuering snart :) wiie (: /N

6 januari 2010!

Känns bra att skriva 2010 nu ! vilka härliga siffror ! Klockan ringde 5.30 bara palla sig upp, för att sedan bege sig till jobbet, va inte alls humör för att åka in i detta skit väder för bara 3 timmar :O Men får tänka på lite extra ob, för det är trots allt en röd dag! Återgå mer till vägen dit som inte äns va plogad ;(  men det fick gå.
10 min innan jag sluade, sa en av dom som jobbar i bemanningen och frågade mig om jag kunde jobba kväll med, vilket jag blev jätte glad över, för då blir det jue som en delad tur och mer ob ! så nu är jag hemma på lute rast och ska fixa lite, får nog snabba mig på för tiden rinner iväg. Iaf så va det skönt med en varm duchs efter denna morgon och så vart jag så sugen på att göra mig en ordentlig frukost för en gång skull, så det blev havregrynsgröt, ägg och en macka med massa godig heter på. Nu är jag mätt, så får nog ta med mig middan till jobbet och äta där, För mer på några timmar orkar jag inte, haha !


boka ännu mer tatuering senare idag ! och jag är så pepp på mer ! :) Passa på nu när min lön som kom var riktigt bra, hoppas på fler sådans chanser, även ringt sommarjobb igår, vilket va väldigt tidigt, men jag vill ha något annat nu faktist sugen på handelsarbeten så bara söka ! , har jue ändå ett garanterat om det inte går som jag vill .

Återgå till att vika in tvätt och göra matlådor ! /N

Nytt år, och 4 dar.

Det va alldeles för länge sen som jag skrev nåt här ! så jag får väl offra lite tid till att berätta vad som hänt nu de senaste tiden .

Innan , tolvslaget till nyår ! Innan det blev ett nytt år. Så har jag faktist unnat mig en semester till Marocko och det va välbehövt :) , nu sådär efteråt har jag också unnat mig tatuering och jag är hel nöjd ! Får bli en till snart . Jag har jobbat lite över nyår och jul. . vilket alltid är skönt med lite extra i kassan. .

Annars är väl allt som vanligt ! Idag lagade jag pasta och lax gratäng till middag mellan allt ständet och tvätt och det blev lyckat. tillomed säger jag faktist nu HENKE åt som han aldrig sett mat förut :) Extra nöjd dära ! :)

Bilder sen Marocko och på tatueringen kommer jag snart att lägga upp. Nu måste jag snart kila till tvättstugan igen ! :) / N

RSS 2.0