23 februari

nu var vi åter till min dåliga uppdatering här, men i helgen så skulle jag ha ett litet ljusparty hos mimmi, och tack för en lyckad och super trevlig kväll. På lördagen skulle jag på invigningsmiddag hos elina, åt god mat och spela spel :) tack för sällskapet alla (: helgen var underbar bortser från att jag körde hit och dit, fick skotta ut mig sj också för att kunna åka någon stans ;P . Men men de gör mig inget . men seriöst så tycker jag de räcker med snö. Nog för det är mysigt men nu räcker de :)

Idag har det annars varit en lugn dag! På tal om att jag ska lyckas så blir det att börja träna på måndag igen ! eftersom latheten titta fram efter marocko resan ;) så nu har jag tänkte börja gymma eftersom de passar mig bäst med tid och så!

Nehe nu återgå till sängen !

8 februari!

nu har jag varit dålig på att skriva, men har haft fullt upp sen i tisdags. . i onsdags jobba ja, och i torsdags skulle ja jobbat, men va tvungen att tacka nej för då hade jag ljuspartyt på mitt schema, ett litet möte eftersom jag sj ska börja bli värdinna nu. och i fredags jobbade jag några timmar, sen begav jag mig till lisa, tilda och jens! trevligt trevligt! tilda är jue bara för söt (: 
hon är väldigt mammasjuk och ville jue inte alls va hos mig, men innan ja skulle åka så gick de, men istället skulle hon spy, va de nåt sätt att visa att hon inte ville vara hos mig ? Man kan jue undra, inte för jag tror de, för de va så att hon hade jue faktist ätit. pluttan då :) va där hela helgen och det blev fest och massa prat, träffa även emelie, lr sov där där ifrån igår till idag !

så med andra ord en toppen helg! har verkligen saknat alla, och elina saknar ja med , sådan tur att ja ska träffa henne och lilla tuva snart (: Mums.

vill tatuera mig på fredags får väl se om jag kanske kan de beror på om jag får jobba och så. På lördag blir de lite fest va de ser ut som nu :) och jag ska börja mitt nyttiga liv imon, för idag är det ganska så kört ! ajjabaja. usch ätit skräp hela veckan, visst får man unna sig men inte till överdrift ! usch och fy Natta!

men just nu är jag väldigt glad över allt jag har omkring mig :)

tisdag

det är tisdag och idag gick jag upp skapligt, skönt :) inte för att jag gjort så värst mycket, men det ska de bli snart, för jag ska tvätttta och städa hade jag tänkt! sen strycka lite, och leta fram en tröja som är spår löst försvunnen. var kan den ha fått fötter och gått någon stans?

Göra matlåda tills imon ! yeah, för här väntas jobb på dagis och berget, dubbla pass. jag gillart ! :)

sitter och kollar på fint tavlor jag vill ha! och så ska de naturligtvis bli en tatuering här med snart !


men nu ska jag göra nytta !

1 februari

gud va tiden går fort och jag hinner seriöst inte med i svängarna! idag så träffa jag min kära vän mimmi, gick på stan och även en fika, mysigt värre. Tack gumman ! Du betyder!
va även och köpte mig en bärbar data idag, mini ps. laptop. Jag tycker det är skönt med en liten data, :) som sagt smaken är som baken?

på onsdag kväll blir det jobb, och även fredag , trots att det bara är 3 timmar så är det något, man får väl skrapa ihop så mycket som möjligt känner ja! får va glad för de lilla man får. och på torsdag ska jag hänga med en från ljusspartyt till hennes chef på möte! ska troligen bli värdinna om allt går som de ska, så är någon intresserad av att ha mig som värd, bara säga till så gör ja det bästa utav de hela. Ni kan gå in och kika på www.partylite.com :)

v.8 26-28 februari, fredag till söndag, tillbringar jag med elina sötnosen ! längtar så jag spricker :) ska bli helmys och på tal om allt ska jag få träffa hennes sötnos tuva, så med andra ord, en hel helg med två sötnosar kan jue inte bli bättre? :)

nehe om jag kanske ska gå och lägga mig skapligt idag så jag inte sover bort dagen imon hlr ;P

Hejshejs!

RSS 2.0