spinning pass,

så sjukt skönt med spinning, älskart ! :) , nyduchat och fin ! :) och imon ja då är vi lediga vilket innebär sovmorgon och sedan bär det av till linköping för att handla lite smått, dock inte så mkt för min del, för pengarna ska jag hålla i lite ;P sen hem och bara njuta av fredag, njuta av helg, även städa lite .  och förhoppningvis kommer denna helg bli mer än toppen !
och sen fick jag lönen idag med, so happy ;D mums, det va bra denna månad, men dock nästa kommer bli lite sämre ;/ men men det får man väl leva med ;P

nej nu borde jag ta och plugga, ;/ . oh vilket jag också ska, så hej då ! ;) /N







. . .

inplastningen till mitt projektarbete blev jätte bra, precis som jag ville, hoppas det andra blir bra bara :) men när allt klart och redovisat så ska jag satas på svenska nationella, men tar en sak i taget blir lättast så.
idag har jag bara tagit de lugn, slutade tidigt vilket är väldigt skönt, jag har även hunnit med att hämta ut min post idag som jag beställt, gud så fint det va, ;D , har även betalat mina räkningar, det svider i kassan ;P men men sånt behövs väl de med ! man får glädjas av det man får över .
imon blir det spinning och efter det hade jag tänkt sola, och på fredag blir det lite styrka och bara njuta av min ledighet som jag har från skolan,
sen på lördag blir det som sagt jobb och efter det så kanske elina kommer, hoppas, hoppas, massa mys ! ;D

tänkte kolla efter lite recept nu . /N

tisdag-

imorse var jag verkligen trött, när jag insåg sen hur mycket snö det var ute, usch, jag som trodde skarpt på att våren hade kommit för denna gången, men nejhej så fel man har. slutatde skapligt , gudars så skönt, och imon med bara en lektion, jag bara älskart ! (: ännu lite mer tid för mitt projektarbete som ska va inlämnat och redovisat på tisdag, ska även hålla lite tal till 2:orna om projektarbetet på torsdagen så då får jag palla mig upp trots min sovmorgon.. Men det blir nog bra tillslut iaf hoppas ja. och peter fick den äran att plasta in en grej på jobbet åt mig ! (: sån tur att han kunde de, annars hade jag varit rätt körd ;P

även fått lite jobb på lördagen , men sedan ledig söndag , skönt ! så inte alls jobbig helg, plus att vi är lediga på fredag så då ska jag in för att köpa mig snygga underkläder. ;D även hoppas på att elina snutt kommer och hälsar på mig snart (: thihi ! förhoppningvis blir det lite fest på lördagen eftersom jag inte jobbar kvällen där , så får la se vad som händer är sjukt pepp påt alltså och använda min nya fina festklänning jag gått och köpt , :)

snart lön , vilket onnbär pengar, pengar sånt gillar vi. att man alltid längtar så dant varje gång, underligt, när de mesta förvinner på räkningar ;( men förhoppningsvis kan jag även denna månad lägga undan lite . jag har fått lära mig att den som spar han har ;P




min babis måste få avsluta bloggskrivandet . sötare får man leta efter ! nu ska jag faktist förbereda inför att gå och lägga mig,  /N

vår ?

ni ska veta hur skönt det var att vakna imorse, när solen sken in gemom fönstret och lyste upp rummet och jag var ovanligt pigg måste jag säga, kom upp ovanligt fort . men det måste nog vara att det är tecken på vår? för vinter är så trälig och man vill inte alls gå upp och blir desutom mycket tröttare, lr iaf segare att gå upp. . men det är så oerhört skönt om det kan fortsätta så här när det gäller vädret..

idag vart det skola och efter det så somna ja en stund när ja kom hem, sen tvätta ja lite och även hunnit med att träna lite smått :) men det är så himla gött att veta att man är ledig imon, så nu en såhär tordags kväll är det helg för mig , ;D

så behöver inte ha någon press på mig att somna men tänkte ändå lägga mig skapligt (:

/N

. . .

slitsam dag på jobbet, håll i gång från start till slut, fast det är väl så det ska vara ;P imon har jag iaf sovmorgon , götti , och på fredag är vi lediga , skönt , bara två skoldagar denna vecka , om äns de, hade bara en lektion idag och 2 imon, slappt lr vad ? men inget jag klagar för. ;D som sagt så har min dag bestått av jobb, istortsätt iaf ..

måste också påpeka att jag älskar vår känla , känns i både fötter och humöret , ÄLSKAR DET ! men så får vi hoppas att det fortsätter så här eftersom vädret annars har en tedens att göra lite som de själv känner för.
tänkte strax göra mig iordning för sängen så jag är skapligt pigg tills imon , ;D
sov gott för det ska jag göra. / N

17/3 tisdag

måste påpeka att den del folk, förstår bara inte vad dom tänker med ! helt sjukt , dom kanske borde skaffa sig ett liv ?

dagen idag har varit bra och humöret är på topp . det gillar vi. . det blev att ligga och dra sig lite i sängen men inte lika länge som gårdagen , thihi, eftersom vi har varit lediga nu från skolan, studiedag det gillar vi , ;D mumsi.

jag gick upp och åt mig en god frukost, tycker det alltid är gott med frukost eftersom det är den bästa måltiden på hela dagen, det blev havregrynsgröt och den innehöll(  linfrö, aprikoser och russin )  med skorpor med kiwi på. mumis . även solat lite idag och tränat lite här hemma, mys vad jag gillar läget och jag vet att jag kan göra saker utan att det får konsekvenser av det hela !
har även tvättat och styrt här hemma, hurtig är jag idag , för att få beröma sig själv,  ! (:

/N




ohja , bättre humör?

tänkte skriva lite innan det är dags för läggning, eftersom jag ska upp tidigt imon och ta rapporten på jobbet . men idag har det varit lugnt, lr har mest kört personer hit och dit. men men, inget ansträngande, trycka på gasen så sköter bilen det mesta ;P nästan iaf ! :

drack nu ännu en kopp te för att stilla min mage lite , eftersom jag har haft lite ont under dagen .
eftersom jag har svårt att äta klockan 6 på morgonen , så funderar jag på att förbereda en väldigt god och nyttig gröt och ha med mig till jobbet kanske ? eftersom osten är typ slut här hemma, och knäckebröd och macka kan ja inte äta hela tiden, så det får nog bli det ;P

och gröten kommer innehålla massa godsaker, som russin, aprikoser, linfrö och havegryn , mumsi till en söndags frukost på jobbet ! :)

men nu måste jag kila om jag ska komma i säng och komma upp imorgon , ;P

natti på er . /N



det är fredag

fredag och äntligen helg, gud så skönt, men jag ska jobba lite smått men inte alls så där intensivt som jag kallar det för.
och jag har sådana blandade känslor just nu och har haft ett tag, shit vet inte vad jag ska göra när det blir så ;/ ska man gå efter sitt hjärta igentligen ja, men jag är rädd ! väldigt rädd.

nej nej, men jag vill ha en familj som bryr sig, ( pappa som dock är i thailand lite svårt ) , jag vill ha kärlek på annat sätt än det här, jag vill ha , och jag vill ha . . . säg nåt jag inte vill ha . nu vart det jobbigt.



sova middag ?

det är vad det blev idag, så himlans trött och jävla mens verk rent ut sagt, men nu är jag piggare igen ! :) precis fikat med lite mellis ;D gött. idag blir det lugnt ska plugga klart samhällen så jag kan lämna in den på fredag hade jag tänkt. kanske är lite nyfikna på min nya tröja så har ni lite bilder här ;D

Helt sjukt nöjd !


happy !























nu är det beställt tatuering, here i come ;D YES ! HAPPY ! ;d
Jag är väldigt glad, och ännu gladare av alla mina vänner som finns runt omkring mig varje dag,
och provet idag i historian gick kanoner, tro på detta nu ! :) hoppas hoppas, ska väl snart börja med uppgiften jag ska lämna in ! yeye . inte nog med det så köpte jag mig en sådan snygg tröja idag , jag bara älskart ! im love it . nu säger min ekonomi ifrån och nu ska jag inte köpa mer förutom en vår jacka som blir till senare. jag har verkligen behövt unna mig detta ! men nu är jag helt nöjd. har nog det jag behöver än så länge i kläd väg. . så har jag även fått lite jobb i helgen det blir jue kanon !

nu har mitt kort tagit slut på träningstudion, men har inte råd att köpa nytt denna månad så får väl unna mig lite hemmaträning istället :)

men nejhej, nu blir att torka bort mitt smink och dra sig mot sängen som väntar .
/N

lite ofräst.




är det något jag verkligen ogillar så är det mens, man känner sig så ofräch på något sätt ,fick lida en timma kvar i skolan och bussresan hem men sen vart det att vila en timma och sedan efteråt kändes det så mkt bättre. . men iaf så har jag och henke åkt till linköping idag för att handla lite kläder och vi båda hittade lite smått och gott. var väl hemma strax efter nio, då jag tog mig lite nattmacka och te så jag sover gott .  ;D

och imon ska jag ringa och beställa tid till tatuering för jag har bestämt mig, men lite nervös är man allt ;P
nejhe, det ska inte bli lika sen  som igår så det blir att dra sig mot sängen nu.

/N

nästan perfekt .

                                                                                                                             






















den här helgen har gått grymt fort måste jag erkänna, fast det gör den ju alltid, men för en gång skull så nästan blev den lagom perfekt, i fredags hände inte så mycket så jag allmänt slö och bara tog de lugnt hemma, ( ganska trött efter skolveckan )  henke jobbade natt denna helg så jag var hemma själv och myste ! jag och rayman. och i lördags var jag i tranås en stund och handla lite , för jag kände inte för att vara hemma när henke behövde sova har en tedens att låta lite efter mig, så sandra hängde också på. :) även tvättade och städade lite. sedan på kvällen var det en lugnt kväll den också, fast då umgicks jag också med sandra och sofie. vi kollade melodifestivalen, var på donken och tog en milkshake, götti (: , blev ganska sent med att gå och lägga sig. men det var för att jag, sandra och danny hade en diskution men ville bara tacka er tjejer för en underbar kväll. underbar kväll med underbara människor omkring än kan det blir bättre ? men idag så blev det faktist att få sova ut . sedan ringde jobbet så jag fick jobba lite denna kväll men för en gång skull så vart det inte hela kvällen utan lagom, så jag hann med både de ena och det andra, för annars har jag en tedens att jobba hela helgerna, dock inte varje men nästan och när jag jobbar helg blir det oftast hela. men när dom ringde så tänkte jag faktist okej, söndagen hade ändå blivit slapp så varför inte passa på , för i veckan blir det skolan och hinna med lite av träning med mums . :)

men nu hade jag tänk hoppa in i duchen, sova , för att vara pigg till skolan imon. .
/N



snart slut. .

ja nu är denna fredag snart slut, jag måste erkänna att dagen bara varit lugn.. konstigt nog så var jag oerhört trött förut så jag vilade en sväng, men nu börjar jag piggna till lite, haha .
såg precis att dom sökte butikssäljare i linköping så jag sökte dig, dom rekomenderade en ung sökande så jag passar på. . vi får väl se vad som händer, men det skulle vara grymt skoj, och det är bara några timma i veckan, lagom för mig som har skola men ändå rätt skönt shema som gör att jag kan jobba efter skolan. det är skillnad att bli inringd och veta säkert att man den dagen ska jobba x antal timmar utan att det stör skola och allt annat! kom också på att vi har en extra lång helg nästa vecka, eftersom vi troligen är ledig på fredag och sen har studie dag måndag och tisdag efter helgen. kalasbra tycker ja :)

imon hade jag faktist tänkt åka in till linköping, nära och bra för att kolla lite i affärer om jag hittar ngt skoj eftersom jag skulle behöva inhandla mig lite smått och gott till mig själv och även sola. mums, det va ganska länge sen nu ;D

nähä, just de. glömde skriva min loggbok idag på projektarbetet så eftersom denna fredagen ändå är tillräckligt lugn så får jag väl gå och skriva lite i den !


/N


gud asså.

ibland vet jag inte vad det är med mig, som gårdagens inlägg, visst jag var väldigt posetiv just då. men igentligen var jag inte alls det. gick inte alls att plugga som jag ville, kunde inte mer än ha dåligt samvete för att jag faktist skrek på dig , som faktist bryr sig bara ! och ja jag måste erkänna att min dåliga sida är väl att ja blir så arg, irriterad att jag inte kan kontrollera mig riktigt, men som sagt, förstår verkligen att du blev sårad. ! men nu känns det också så mycket skönare att vi pratat ut ! och du är verkligen en toppen människa och inte du som gör fel !

jag älskar dig gumman !



rätt duktig trots allt.

som sagt rätt duktig tycker jag nog allt att jag är. för man måste få beröma sig själv ibland., jag har faktist sökt ett jobb idag, elina hjärtat fick faktist chans att säga vad hon tyckte och tänkte om mitt lilla cv. . hoppas på de bästa, ska fortsätta mitt sökande . tills det ger en träff ;D


kommer snart  fixa mig en helt ny frisyr, visst gillar långt hår, det gör ja. men just nu har ja ingen volym på de hela och det ska bli ändring på. beställa tid imon ;D plus att jag ska inhandla mig en nya kläder, ska ta lite vart efter som,även bestämt mig för tatuering med, så jag kommer bli som helt ny tillslut ! .
.för jag ser de bara som posetivt. .

och jag vet klockan börjar bli mycket men jag kan inte sova, går ingen lång dag imon så jag överlever, föresten så be mig lycka till på provet ;O men iaf så är det helg imon, vilket är efterlängtad ;D kalasbra !

eftersom jag inte uppdaterat mig på vad jag sysslat med i veckan så har jag faktist varit i skolan, tränat och pluggat. .

får avsluta med den absolut bästa i mitt liv, och det är vännerna. <33



/N

jag vet .

det gäller att inte ha för stora krav på sig själv. Det är då man klarar det som bäst, utan viljan skulle jag nog inte orka.
för det första så tror jag faktist på mig själv just nu , jag vet att det sista i skolan som är kvar kommer jag att fixa !
jag kan . . jag vill . . jag ska. . . och jag vet . .


RSS 2.0