solsken

Godmorgon på er !
Solen skiner lite idag, wieee, kanske kan jag gå ut och sätta mig och läsa en sväng på ballkongen , bara det är skapligt varmt, för i skuggen är det rätt så kallt tycker ja, för det är vad vi har just nu på ballkongen, synd att solen inte kommer dit föräns 12 halv 1 på dan , men men så är det. blir väl lite bättre sen när man även kan sitta i skuggan och inte frysa ;P degen blev inte tillräckligt jäst igår, tror jag hade jästen för varm, men jag smakade även på brödet idag som lite frukost och det var helt okej iaf. men funderar på att senare göra ett försöka till, till en bättre deg och bättre jäsning ! brödet blir jue i hel het bäst så. idag ska jag som sagt bara ta det lugnt, vila och njuta av den solen som är. Ska visst bli jätte fint i helgen det ser vi fram imot, dock jobbar ja men men, inte hela dagar utan mest kvällar och då kan man väl njuta av solen iaf ;D gött !

nehe om man skulle ta och plugga lite på rapport skrivningen så den blir klar ;D
/N

. .

nej nu får det banne bli bättring på skriva här, eller hur elina ? ;D igår jobbade jag så igår hade jag så himlans ont i huvudet när jag kom hem så jag orkade inte sätta mig här och skriva, men jag måste iaf att berätta att aktiviteten med 5åringarna gick super och dom verkar också gilla att leka lite ;D hoppas på ett MVG där skulle inte sitta fel nu när skolan snart är slut. och idag så har jag varit jätte duktigt enligt mig själv, jag har alltså varit i skolan, gjort lite rester inte alla men tar en dag i taget så kommer det nog bli fint till slut sen, även bå börjar lite på min labbrapport, och nu håller jag även på att baka lite bröd, ! ;D så ska snart gå och fixa degen som håller på att jäsa just nu !

i helgen blir det bara en massa jobb, men nehe nu väntar degen på mig ;P

-

förlåt för min dåliga uppdatering, men jag har haft fullt upp med massa andra saker, jag har inte haft tid helt enkelt, men jag har iaf idag startat en helt underbar dag med 4 veckors ledighet från skolan, så lite mer tid ska jag väl få för att skriva av mig lite här, imon blir det iaf att åka in till skolan för att göra en aktivitet med en grupp 5 åringar, det ska göras i en kurs så jag får passa på nu idag helt enkelt, och jag har sådan tur att jag kan ta bilen in imon, så bra! ;D dock ska jag in några andra dagar till skolan med för att göra lite prov och sånt nu. det börjar ju som sagt närma sig studenten, och det är med stormsteg, jag kommer sakna alla så otroligt mycket!

det är mycket som kommer upp nu i huvudet, vad ska jag göra efter studenten, vad vill jag jobba med och vad vill ja?

nej nu måste jag sätta igång min lilla planering, hastigt och fort ;P


weihej,

det är lov, vilket betyder att jag inte behöver ha någon söndagsångest och ikväll har jag jobbat lite . hoppas verkligen på att det blir toppen väder igen som förra veckan, jag bara älskart ! en här veckan när jag har all tid i vägen så hade jag tänkt ta mig i kragen och ut och springa lite . även gå runt och visa upp mig för alla dagis här i boxholm eftersom jag står på vikarie listan och hoppas på att dom någon gång ringer in mig, ;P det skulle vara sjukt kul, för jag älskar barn och nu älskar jag också att va ute i denna vädret !

nej nu orkar jag inte skriva mer, hejs , tv väntar / N

RSS 2.0