tisdag 20/10

igår sysselsatte jag mig rätt bra, och på tal om de va de bara bra saker! :) åkte in tidigt för att höra hur det gick med de cv jag lämna in på lidl i tranås, och det lät bra, han skulle prata med sin VB, hoppas på att det är lika bra :) då blir jag gladast för vad jag fattar de som behövde dom en tjänst ! :)

åter till idag tisdag ! Idag hade jag tänkt åka till öb en stund för att kolla lite , sen kanske sola, men iaf så kommer sandra över efter hon slutat jobba och då hade jag tänkt göra kyckling, ris och currysås till oss, naturligtvis en god sallad som tillbehör :) gotti gott !

och idag har jag den mest traäningsverken man någon sin kan ha, måste nog stretsa bättre efteråt ! Men iaf igår vart de body pump ! Mums på de :)

nehe återgår till tvätten ! Uppe med tuppen är man här ;)

12 oktober

Idag har jag hunnit med mycket. Dagen började med ett besök hos arbetsförmedlingen, sedan hem för att jobba 3 timmar ,sen besökte jag solariumet och hem för att äta och tvätta , jag har vari riktigt duktig tycker jag själv, och nu har jag slipat på mitt cv ännu en gång och ska strax sända iväg det för yttligare hopp på jobb , nu är jag äntligen frisk , lr ska väl aldig säga så får då kommer de väl tillbaka skiten , men iaf så ska jag börja träna imorgon igen , hoppas på att man kan få fortsätta nu ett tag utan massa pauser för olika anledningar . .
för jag ska nå mitt mål som sagt !



Nehe om jag ska gå och sova nu , alla mina 3 älsklingar samlade och bara jag som fattas , GOD NATT ! :)

8 oktober

Jag är superglad ! att man kan bli så glad över att man får jobba , fast det är väl inte så konstigt när det är så lite jobb till alla nu, och det knappt finns nåt :/ Men iaf så ska jag jobba lite i helgen , ska hinna möblera lite vinterfint och mys i helgen , Så man kan bjuda hem tjejerna på middag och mys? :)

idag har jag jobbat i bara 3 timmar, ( alltid nåt ) sen har jag mesta dels tvättat, träningen väntar ja med några dar till, tills jag blir helt frisk så jag inte åker på skiten en tredje gång! och har nog väldens gulligaste kille : Det rimger i telefon och det är henke, han bara ville bara säga att jag älskar dig ! Så sött.
Älskar han med så otroligt mycket !


nehe bädda rent i sängen nu kanske ? Godnatt på er !




6 oktober

Jag förstår mig inte på det här, jag som precis blivit frisk, ska gå och bli sjuk igen och börja min penselin kur för andra gången, jag som började komma igång så bra med träningen, får la chansa på en andra gång nu snart efter kuren är slut. Den där äckliga hostmedecinen, den är bra ! , men fruktansvärt äcklig, usch , buhu ! men eftersom det blivit mycket bättre sen jag fick den så tar ja den med glädje.

det har varit superskönt att jha varit ledig nu i fyra dar. så nu blir det jobb i 2 dar framöver, sen får vi se när jobb blir här näst. . När jag slutar med penselinet så blir det att börja sakta med försiktigt med träningen, för jag satsar fortfarande på de där sexpacket på magen och muskler över allt. HAHA . ja drömma kan man ju alltid? för sluta drömma de gör ja inte :)

härligt att vakna upp med den bästa och jag älskar dig !!

nehe nu tvätta kanske?


RSS 2.0