23/4

Godmorgon. Och vaknar upp till fint väder. och att vi sen tillslut fick fint väder i påsk är inget bullshit.. Jag och madde har verkligen passat in de här bra. Vi åker när det nästan är som värst kommer hem till ett underbart klimat. Och pappa är mycket bättre. Jag är glad. så glad.

Jag har nu betämt mina tatueringar, som jag funderat över så länge. Kommer bli underbart bra!

och för övrigt är jag sjukt nöjd. Jag är så glad. Nu tar vi en promenad på detta i de underbara vädret!

Puss på er.


14/4 - 11

Har inte uppdaterat nåt sen thailand. Men vi hade det toppen och hur underbart som helst.. Kommer nu inte kunna bygga på att behålla färgen, men får väl göra de mer till sommaren?

jag har inte fokuserat mig alls i bloggen just nu, som jag sagt. men det ska bli ändring nu. När allt börjar ordna upp sig. Det har varit mycket med pappa..han åkte hem några dar innan mig från thailand, och då fick jag ett samtal av min faster som säger att pappa är inlagd på intersiven i reseperator.. jag fattade ingeting, va hände? vad händer?

När jag kommer hem blir jag så förkyld och får inte hälsa på pappa på sjukhuset tack vare smittriskerna. Jobbigt jobbigt.. Men efter 3 veckor kunde jag hälsa på han. Han hade blivit mycket bättre sen han las in. Han va mer vaken nu sen innan, och dom börjar redan då koppla bort resperaton 1-2 tim. för att se hur det funkade. Och det funkade bra.. i måndags operarades han. och då verkar allt gått bra.. Nu ligger han på en vårdavdelning och inte intersiven och är urkopplad från resperation.. dom har en dagbok åt pappa, som dom skriver i varje dag. Just för att sen ska kunna få läsa vad som hänt och vilka som varit där. eftersom dom första veckorna va han så dålig att han inte äns va vaken utan bara låg där.

När jag började läsa dagböckerna sen dom första dagnara kunde jag knappt läsa dom. eftersom det bara stod, pappa du kommer klara detta. du är stark. och så läste man hur dåligt det va från sjuksystrerna. jag fick tårar. visseligen vet jag att pappa är stark men eftersom jag inte va där från hela början för att jag va förkyld själv så har jag inte fattat hur dåligt det varit... men att jag fått träffa han nu och fått krama om honom. betyder mer än vad allt annat gör just nu...

Han har från börjar fått en baktierie i benet som har börjar sprida sig. skrotikotter heter den. ( vet inte dock hur det stavas men nåt sånt ) En elak art.

och kan säga att det handlade om tim där om det hade gått och rädda lr inte. och jag är så glad så glad att han är en kämpe och kämpat igenom detta med! Det är min pappa de. . Nu kan jag koppla av lite och kanske börja sova ordentligt om nätterna?

RSS 2.0