måndag 24/5

Det är måndag återigen! Och helgen var toppen! I fredags fira vi sofie lite med att gå ut och bowla och äta och det blev lite dricka för min del med, och i lörsdags åkte jag till sofie och dom och grilla som var i sommen, där blev det hela kvällen, med snack och kubb, skoj! Sen när jag kom därifrån vid 11 blev det att köra på lite folk och tjäna lite pengar, sen åkte jag hem och somna ganska snabbt! I söndags, precis drukit upp mitt kaffe vid 11 tiden, ringder berget och hör om jag kan komma in och jobba vid 12, JA TACK! STOR:OB vilket innebär det dubbla lön, och det gillas skarpt. så då jobba jag till nio. Kom hem och va ganska trött, och som sagt så gick jag till säng vid ungefär 12, för jag var ganska så säker på att telefon skulle ringa och det gjorde den också, så det va bara åka iväg att jobba, fick morgondagen med! Det gillas skarpt :) Så det lönen blir nog bra minnsan plus skatt och annat skoj den månad, och även då börjar sommarjobbet ! Härligt härligt.
Blev att handla lite mat sådär innan jag åkte hem och nu blir de sista av kvällen att tillbringa i soffan innan läggdags.

/N

12 maj.

jag har varken tid eller ork att skriva. . desutom säger jag varje gång att tiden går fort och det gör den verkligen, jag hänger knappt med i svängarna. Men idag har jag iaf jobbat lång dag, men jag är ledig imon iaf, jobbar fredag igen! och helgen :) och nästa vecka, det är skönt att det börja ta sig lite med jobb, och ang jobb så har jag nu fått inloggning och lösen och även jobbat en gång alla redan i den andra vikariebanken! Skönt (:

idag hade jag inte alls sug på att göra mat, så det fick bli lite lätt. brocoli och potatis soppa med ägg. Det var gott :) lägger jag mig i soffan somnar jag väl, men att inta soffläge kommer jag nog att göra snart. .

men först är det tänkt att gå in och kolla lite sidor. skulle behöva beställa stövlar och sånt. :) kanske ska vänta till jag åker till ullared? men det är ganska så akut att jag har de, om de börjar regna ;P Ullared blir jue inte föräns slutet av maj ! Det återstår och ser hur jag gör.

Hejs.

4 maj!

Tiden går otroligt fort! och inte har jag uppdaterat något vidare heller, nästan en månad sen, men jag har fullt upp. även att jag kanske inte jobbar sådär värst mycket, men hoppas de blir mer nu. veckan som var jobbade jag väldigt mycket, nästan 45 timmar , från att inte haft så mycket dom andra veckorna, men de går. :) Fredagen var väl tuffast om man säger så, jobbade på dagis från halv 8 till fyra, men fick jobba in rasten så jag sluta halv 4, vilket gjorde att jag kunde åka och börja 4 i tranås för att där jobba kväll till nio! Sen vart de jobb i lördags, blev erbjuden jobb söndagen med , men eftersom det va visning då i linköping gick de inte!

och ljusen från partylite och alla grejer som jag äger en del av, finns det något bättre? speciellt dom dagar som dessa, då det regnar?

nehe blir väl inte så mycket att skriva nu , för maten är väl snart klar, och jag är vrålhungrig :)


RSS 2.0