2 dar kvar!

nu har det blivit såhär länge sen jag skrev, igen,  helgen har varit underbar ! umgått med tjejerna, myst och handlat lite som behövs :) , inte många dar kvar nu, 2 blir det om jag räknar ! då bär det av till thailand, jag och henke ! MYSS ! sola, bada och bara få vara borta från allt ett tag. LEDIG från allt som heter skola, jobb osv. kanske blir det så at jag får energi på nytt . har faktist inte skött träningen heller, men ingen ide nu när jag ändå åker, tar tag i de när jag är hemma igen ! 
 
min babis, kommer sakna honom, ;( han hoppa i resväskan idag när vi packa, han om någon kommer nog sakna oss, älsklingen!

syns om 3 veckor, kommer troligen få tag i någon data så jag kan visa att jag lever ! HEJ DÅ ! ha de så fin nu här hemma.
/N

lördag -

ja, nu var det ett tag sen jag skriv lite, har haft rätt mycket med att lämna in allt de sista i skolan nu som ska göras, och nu
är det liksom jullov, göttti ! (: några dar kvar tills det bär av till thailand :) mums . sola och bada kan det bli bättre när det är vinter i sverige ? men nu har jag en hel vecka framför mig, med massa jobb ;/ blää, inte lika roligt, men blir iaf att träffa tjejerna någon dag med, plus festa ! utgång . :) och så . ..

igår va sofie och sandra här, MYSSS ! tack tjejer. var supermysigt ! Idag har jag bara tagit de lugnt, städat, tvättat och sånt som behövs :=) även solat lite med sandra , det va väldigt jobbigt varmt att ligga där ida ! Hade tänkt att åka iväg att träna men eftersom jag faktist varit väldigt duktig med det i veckan så kan jag faktist få unna denna lördag till massa annat ! :) om jag så måste träna så har jag faktist min kära crosstrainer som jag tror står och saknar mig lite.
 för att också orka träna, behöer man fylla på med lite käk som jag nyligen gjorde , mumsi ! , även henke uppskattade maten , fast det brukar han göra men men, en sådan här bakisdag uppskattas det nog lite mer ;)

. . .

gud, alltså det går inte beskriva hur trött jag var i morse, ställde klockan och allt för jag skulle gå upp, men trör ni jag hörde den? nej , så jag vakna vid klockan 1 , shit, vad har dahen tagit vägen och allt ja skulle gjort? Men men ingen ide att fara till skolan lr nåt . så det blir av käka frulle och så tvättar jag nu lite, senare ikväll ska jag åka iväg att jobba, sen har jag inget föräns på söndag kväll, kanske får lite långledigt, fast skulle vilja ha lite mer jobbtider i veckan, för det lär behövas när man kommer hem från thailand så man har att leva lite på då.

igår var jag duktig och plugga efter skolan, och det ska ja fortsätta med nu också, innan det blir dags för att åka iväg till min tanter ! thihi (;

Hejs !

för att jag är bäst på att planera?

det blir oftast inte som planerat inte för nathalie iaf. är man timvikarie så vet man aldrig lr iaf oftast inte , när man får tider till att jobba, så hela helgen blir ändrad och inte alls som planerat. Dom ringde från jobbet idag och fråga om jag kunde jobba lördag och söndag vilket jag naturligtvis inte tackar nej till för att jag måste ju ha så jag kan leva lite i janurai när jag kommer hem från thailand, så tar alla tider jag får . Men det blir stress stress och mer stress för min del. Det blir att åka upp på fredag och gå på återbesöket och så fick jag tag i en jätte billig resa hem på lördag morgon, svin tidigt. 95 kr. =D Men kan sova på tåget om inte annat för jag hade sån tur att jag börjar 12 på lördagen. 
 
hela veckan är som sagt fullspäckat så ja, tänker inte skriva mer för jag måste få mer sömn än vad jag fick inatt !

för att förklara

jag bara älskar att känna att man gjort något av dan, något som man själv känner att andra uppskattar och framför allt sig själv, jag har avklarat en dag på min apu, om vi bortser från att jag försov mig i morse så, men men, händer sällan så de gjorde nog inge. Efter min apu duktig som jag är, for jag iväg till lundby för att träna sedan åkte jag hem med bussen och åt för jag var rätt så skapligt hungrig, åt faktist nudlar, wokgrönsaker, tomater , qornfile och creme fraish . Det vart faktist jätte gott, MUMS !

eftersom jag är ganska så kräsen av mig lr så, så bestämde jag mig för att också köpa hem charon för att testa för dom åt de på jobbet ida, och det tyckte jag faktist också om, det var riktigt gott. gott godis och nyttigt godis, För det var nästan lika gott som godis, ;)

jaha och imon är det tidag , en dag närmre helg, längtar faktist till helgen, för vad det ser ut som nu så åker jag och henke upp tillsammans för en gång skull, eftersom min faster blir borta över lördagen , ( bjuden på middag ) så bestämmer jag utan henkes valmöjligheter att vi ska käka ut på heron city, gå på bio och bara vara för oss själv, för det behöver vi. och ännu en gång måste jag bara säga att jag älskar honom mest av allt ! jag har jue faktist en gratis biljett som jag fick av berget i sommras som jag måste utnyttja lr vad säger ni? ;P




på fredagen blir det också ett återbesök hos läkaren .

hopp nehe, hade faktist tänkt kortfatta det hela, med andra ord så tror jag faktist denna dag varit så bra som den varit eftersom att jag tänkt posetivt och allt har gått så mycket lättare då .  .

.

det var så oerhört skönt att träna idag, när jag basta så  läste jag min tidning jag köpte och det blev fitness, riktigt bra med massa tips och inte nog med det så väldigt goda recept på olika fruktsallader eftersom jag är mycket för sånt, nästan så jag skulle kunna leva på det? (A)
2 recept jag verkligen tyckte lät väldigt gott och värt att testa ,

Fruktmix med passiontopping
1/2 mango
2 passionsfrukter
1 ask psysalis
1/4 melon
1 banan

Annanassallad med kokos och transbär
1/2 färsk annanas
2 msk kokosflinger
En näve torkade tranbär

testade även ett recept på avokado och päron sallad, det blev godkänt, men har ätit godare , men testar man inget får man inget veta , nej hej du, nu tänkte jag dra mig så jag orkar med morgon dagen , har även lovat att updatera min blogg nu ! så . ja men hejs så länge !


. .

har en väldigt stark känsla av att männiksor som besöker min blogg, för att se vad som händer i mitt liv vill att jag ska uppdatera den lite mer, har jag inte rätt ?
Min helg har faktist varit underbar med andra ord, inget jobb utan bara fått studera den med dom man verkligen uppskattar och dom betyder nåt så enormt för mig. I fredags drog jag till hedda min kära vän från eksjö ! (:  i lördags när jag kom hem åkte jag och träna lite , härligt och sedan tillbringa min kväll med sofie och sandra , tack tjejer ! Vi spelade och prata och åt och så var jag jue fylleshaffis på tal om allt, så jag och sandra drog tidigare än planerat för att hämta en väldigt full människa, haha behöver nog inte nämna mer lr ? Tog tid att åka där ifrån och det kan bero på att ? ja resten av historian kan ni lista ut själva ;P på vägen dit blev den milkshake på donken, väldigt gott faktist , MUMS !

men väldigt dukigat av mig att hitta rätt utan att köra fel ! på tal om man tänker på hur min geografi är , HAHA ! =D
idag blir det även att träna lite, basta, hårinpackning och ansiktmask, :) och läsa lite tidning , det är skoj !

på tal om att börja en ny vecka, så brukar jag verkligen inte skrika efter skolan, men just nu gör jag det, en vecka kvar på apun, måste fan orka de, men just nu känns det väldigt jobbigt, vill bara tillbaks ! usch fy och blä ! , redan missat väldigt mycket av förra veckan för att ja va sjuk, inte är det så att ja inbillade mig ? lr vad jag sjuk på riktigt ;S

nej nej usch ! vill inte , vill verkligen inte . aja en vecka får jag väl ta och orka jag ska vara stark, nej men nu ska jag dra mig , ! HA DE fint gott folk ! HEJS

RSS 2.0