börjar med att . . .

tacka dig elita för en helt superduper mysig helg tillsammans med dig.
- Ansiktsmask,
- hårinpackningar,
- utgång osv. 

ikväll blir det träning på Nautilus Aerobice med elita, så himla skönt och måste träna upp sig nu för om en vecka exakt , tillomed mindre drar vi till ALANYA ! :d
Jag längtar så jag dör :O

får se hur det blie efter träningen men som det ser ut nu så drar vi till Giovanna på jobbet och hälsar på och dricker lite te :)





<3333


och det har vi nog alla ,

svagpunkter, för både de ena och det andra .

oftast, väldigt ofta är jag glad , men det är inte alltid ni märker eller ser då jag faktist kan vara ledsen och sakna det jag förut hade. Det är jag själv som har valt det , men efter allt du sårat mig och speciellt ditt mail så vill jag inte prata med dig, jag vill inte se dig ! När jag tänker på vad alla andra har som inte jag har , det är då det kommer, dom där tårarna vid kinden. Alla vi behöver föräldrar , oversätt stor som liten.
jag har väl alltid varit liten, men ändå stor ?

och sen bara det där lilla kan få mig att glida tillbaks till förr, det jag faktist ensam bearbetat ! och det är väl duktigt tycker jag själv iaf .

- - - - - - - - -   ibland behöver man faktist få skriva av sig lite, det är väöldigt viktigt iaf för mig !
nå , nu ska jag in och ducha .

..



jag ska. . .

ja som sagt bättre mig på att uppdatera bloggen lite :) om ni undrar så har jag faktist inte haft ork till det, jag har jobbat en massa. låter inte allt för skoj, men money är funny! ;P

man hinner liksom inte med så mkt på dagarna, och tiden den går så snabbt. jaha nu är det bestämt sen ett litet tag tillbaka. Turkiet alanya den 23 agusti . YEAH ;D
det går super att jobba när jag tänker på de . :) inte nog med det så drar jag, henke och farfar till Thailand i december är där i 3 veckor och ska hälsa på pappsi . Äntligen får jag se på ditt hus du har där nere-
som han håller på att bygga på, hoppas på att poolen blir klar tills vi kommer ;D

och just nu är han hemma i sverige och jag ska verkligen försöka ta mig tid och hälsa på honom innnan han åker tillbaks, ska även hälsa på min älskade faster som jag vet saknar mig .
brukar alltid vara med henne någon vecka under sommaren, men den här sommaren har jag helt enkelt inte haft tid, eftersom det gått åt mkt tid att jobba som sagt.

måste även snart ner till nybro träffa madde och malin saknar er!
blir till att sova tidigt idag också eftersom ja börjar 07.00 imon med. och ni tanter ni är bra söta ni ! :) måste faktist säga att jag trivs bättre och bättre för varje dag :)



RSS 2.0