lördag-

har precis lämnat av mina kära vänner från eksjö, tack tjejer för igår, det va supermysigt ! så nu har jag även tagit fram kläder som jag ska ha , =D , äntligen bestämt mig, :) för ikväll bär det av till elin , och ska förfesta och vidare till linköping, och det ska bli så himla skoj ! , vad säg som att kanske inte vara så långfattad här idag utan kanske gå och fixa sig ,?

nu blir duchen !



fredag -

Godmorgon ,idag är det fredag vilket innebär att tjejerna från eksjö kommer xD sköj ! och imon som sagt utgång, med dom andra bruttorna, kommer nog bli den bästa helgen på länge :)

Inte behöva tänka på nåt som heter jobb , njä nu har inte rayman varit inne på hela natten, släppte ut han igår för att jag vart så arg på honom eftersom han dra ner min fina blomma på golvet. men nu är det väl ännu dags för honom att få komma in. tänkte dra mig ner och tanka, kanske sola lite, och sen ska jag handla mer kissemat ! (:

nu ska jag dra mig och ropa efter honom !



. . .

nu har jag inte uppdaterat mig på länge, men ska bättre mig, lovar. har haft så mycket att göra bara, kom hem från thailand den 20 januari, och thailand var grymt skoj , längtar tillbaka. . nå, har jobbat en massa när jag kommit hem, från onsdag tills söndag blev det 33 timmar, lite död efter den helgen, den veckan jag kom hem, verkligen tillbaka till verkligenheten liksom. Den här veckan desutom har jag inte fått så mycket jobb, inte nåt, vilket kan va rätt skönt ibland, för pengar det är inte allt. på lördag blir det att middag hos elin, för hon har fyllt år. GRATTIS till henne . sedan blir det utgång. wie. jippi. längtar ! :)

idag slutade jag klockan 10. lite segt att gå upp för en lektion men men, måste göras ;O sen tränade jag när ja kom hem. det va skönt och imorgon blir det morgon träning med innan frukosten och innan det blir dags att dra mig till skolan för att ha en svenska lektion , låter inte så vrästande faktist men måste . ;P nu sitter jag och dricker varmt te. mumsi, vanilj te , grönt med dessutom, :)

och fryser gör jag med, tur att det finns filt. ! :)

/N

RSS 2.0