23 september.

Sitter här och mellan fikar med lite skärda kiwi, hallon, blåbär och nektarin ! Jag har kommit mer än halvvägs med städandet och det känns skönt, får då är det bara två arbetsdagar till, sen så kan man njuta av att det är så fin städat ihelgen ? ;D mums! Blev dock ingen städning som planerat igår, för min huvudvärk men det löser sig ju nu ! Jag ska även strax gå ner och tvätta hall mattan ( pust , jobbigt för den är stor ) ;P Men det blir jue fint i slutändan sen. På tal om annat så ska henke troligen skaffa sig tv spel, ojoj, kanske blir ja nya nörden ? ;D ( om det vill säga är roliga spel ) ;P HAHA!

PÅ fredag ska det även försökas hinnas med att hemhandla lite mat, så helgen är räddad, haha . Nehe jaha , om jag ska få nåt gjort ?

Känne även för att sola och fixa naglarna, innan min arobice ;D vi får se vad som hinns med ! Måste få i mig käk med ;P, Även matlåda, för imon blir det jobb !

/N


22 september

att vakna med ett leende på läpparna är väl de bästa som finns? Att vakna mitt i natten av att man har en man älskar mest av allt brevid sig är väl nästan bättre ?

gårdagen va jag ledig från träning, dock tvätta ja då, för att inte som alla andra gånger får högar av tvätt ! ;P  jag som kommit igång nu och det känns skönt, så idag ser dagen ut så här :
- Träna lunch passet ! ,
- hem och ducha av sig
- Äta ! :)
- Städa
- Köra kvällspass
- slappa vid tv.
- sova ( bla det skönaste som finns )

Jag ska jobba tors, och fredag och på lördag åker jag till jönköping, för att jag ska på kroppsbehandling ! :) så skönt .

mycket att se fram imot och det gillar ja. nej nu blire fix !





19 september.

Det är lördag och solen skiner, kan det bli bättre bara de?
Jag har nu efter mycket om och men , vart jag ska börja träna, nu bestämt mig, och det första träninpasset i morse gick kanon och kändes så skönt. Nu blir det stax att ge sig av till henkes kära mor och far, för att städa bilen lite och fixa, för idag kommer det jue en som ska kolla på min pärla. Lite små ångest för att sälja den, den går kanon och är hur skön som helst att köra, men jag behöver jue inte en sådan stor bil ? ;/ Kanske ska tanka i den lite så han kan prov köra den utan att få bensinstopp, en bra ide ? ;P Aja min kära . Nu måste jag sticka. .

btw, lite svårt att skria när kissemissen nästan ligger på tangentbordet ;P haha ,

13 september.

och ja, nej har är det ingen bra uppdatering, men tänkte skriva ner lite igen om vad jag sysslar med för alla som inte redan vet ! Jag har med min tur ( ibland ) ifall lyckas få jobba en del, och naturligvis är det mycket olika beroende på vilken månad det är. lr om dom överhuvudtaget behöver vikarier. Men jag är ganska så glad, hållt på med cv:t mycket och nu är det kanon. så NU hoppas ja på träff ännu en gång, fast jag vet att det är rätt svårt att få jobb just nu som det ligger till. Man får bara hålla tummerna för att jag ska ha tur där med. Men ganska skönt är det att bara kunna tacka nej och ja till jobb, utan att hela tiden gå på schema, men jag föredrar mer schema, men får faktist lite mer planerat fritid ! De jag planerat på tisdag tex. kanske inte går för attt ja får jobb osv. Men så äre :) får inte klaga helt enkelt.

Allt det där med tvätt. städ osv. är rätt tråkigt men det är väl lite vad min helg bestått av. Lr snarare mer städ, för att det är så kast med tider på denna tvättstuga, många som slåss om de ;P Men idag har jag även hunnit med skogen där jag hitta en del kantareller. Mums, så jag ska nu frysa in de och även göra lasagne av de till kvällen, även fixa matlåda tills imon !

Det är även här, mycket som snurrar runt i huvudet, tankar och funderingar. Framför allt ta tag i den där jobbiga biten ! och det ska jag göra ganska så snart !


Men nu blire lite tv , för jag är grymt trött i bena , sen blir det laga mat :) MUMS !



RSS 2.0