5/6- 11

nu är vi hemma från skärgården, och vi har haft det supermysigt. solat, badat, grillat , trevligt sällskap och fått lite färg. :) Mums. Kommer leva länge på detta, precis vad jag behövde.. Imon åker vi och hälsar på pappa också. Det ska bli härligt att få träffa han igen! Sen på kvällen åker vi hemmåt igen. Skönt att ha en dag ledigt hemma innan jag börjar jobba. då får vi hoppas på fint väder så man kan få ännu mer färg.

Detta blir inte alls lång inlägg, trött efter en dag i solen. så tänkte faktist krya ner i sängen . Natti


1/6 - 11

det känns som att det är evigheter imellan varje inlägg, ( tror på något sätt att det stämmer, lr vet ) Har haft fullt upp med både det ena och det andra. och med detta vill jag meddela att jag är sjukt lycklig. Jag har fått jobb på lidl i sommar, där är en av anledningarna. Jag bor tillsammans med en underbar kille. Och jag trivs på nåt sätt mer med mig själv just nu. ( bara den grejen utstålar man en annan person )
Har för övrigt inte jobbat så mycket som jag brukar, men just nu alldeles lagom för då hinner man både mer med hemmet och sig själv. :) dock klagar jag verkligen inte på jobb. För det gillar vi skarpt. :)

sjukt nöjd över mina tatueringar, som jag gjort också. :) men vi återgår till de som händer under de kommande dagarna, eftersom jag då inte kommer ha tid till att skriva. vilket ni kanske är ganska vana vid. Men imon när både jag och martin är lediga tillsammans. vilket inte händer så ofta. Nu när jag fått veta mitt schema under sommaren och när jag ska börja. så är detta våran lilla mini semester. Eftersom i sommar kommer jag ta alla jobb chanser jag får, och hoppas på att få hoppa in lite extra :) så imon åker vi till stockholm, hälsar på min släkt och umgås med dom i skärgården. Grilla och sola, för det hoppas vi att vädret kan ge oss :)
det ska bli supermysigt och jag längtar alla redan..

tänkte avsluta detta inlägg nu, för jag är grymt trött. och ska krama om min karl och hoppas han inte vaknar utav de. ;D /N

RSS 2.0