17/5- 09

det är sjukt va tiden går fort.. man hinner jue knappt med farten imellan åt. men som sagt nu är mina 4 veckor ledighet slut, så det skolan nu i en månad innan det är avslut, studenten som jag ser ifram imot, men samtidigt har jag en sådan ångest, hoppas verkligen att man kan försöka träffa flickorna lite iaf, ni som betyder oerhört mycket för mig, ni som fått mig en chans att komma in på bra sätt hos er ! kan inte beskriva hur glad jag är över att jag har er ! men som sagt. i lördags jobbade jag lite smått sen har jag mest tagit de lugnt, har inte blivit så mycket jobb under ledigheten som jag trodde men skönt med ledighet för sen blir jag schema lagt där över sommaren ! ;D så det är bli man jue happyface på ! ;) så man liksom inte går utan pengar i sommar !

nehej nu tänkte jag dra mig .


men måste också ge all lycka i världen till Elina och hoppas det löser sig med jobbsökandes för dig med !

14/5-09

Godmorgon på er !
vaknade vid 9 jag gick upp och åkte och sola lite för jag känner att jag behöver det, inte gjort det på hur länge som helst och jag tänkte lägga upp en bild här på hur håret blev nu, antar att ni är rätt nyfikna efter gårdagens inlägg .


så där blev resultatet och jag blev faktist väldigt nöjd ! nu väntas bara klippning och det ska bli på onsdag då ska jag slå till med nytt  , lägger upp bild då med, jag kommer bli som helt ny ;P

men idag hade jag tänkte städa och fixa lite här hemma så skriver inte så mycket mer så jag får saker gjort här hemma !

13/5-09

jag har precis tagit bort mitt löshåret ( och det va på tiden) , och håller även på att färga håret. MUMSI . Blir som ny , saknas bara klippning och tatuering , yeaah.

och pappa är hemkommen, ! så glad över det ! dock blev jag mindre glad över hans telefonsamtal idag, lr ganska nyligen, och jag visste från redan början att wan hade ont i hjärtat men att det är så allvarligt visste jag inte, hon ligger nu inne på sjukhuset och kanske måste gå igenom en operation, men jag är så grymt glad att hon får rätt till svensk vård, visst är thailand duktiga också men ändå !  när jag pratat med pappa så ringde jag henne, för det tror jag betyder väldigt mycket, hon är världen goaste person och är värd all hjälp hon kan få i sverige. Hennes dotter är i sverige för första gången , dels stor anledning för att dom ska kunna va med på min student och jag vet att coffi betyder allt för henne och är så glad att hon är där hos wan nu! för jag vet att bara det gör att wan mår bättre.

men nehej nu måste jag ta tag i min färgning här, och sen måste jag kila i säng, Skriv mer här imon ! /N

12/5-09

elina hurtig som hon är och springer vårruset, hade jag också velat vara med på, men men, får vi nästa år istället :) och jag har väl varit hurtig på mitt lilla sätt idag, jag har hunnit med mycket idag , väldigt stolt faktist ! (:

började dan med att jag gick upp vid 9 , jag åt lite frukost och sedan började jag med min tvättning och bakning (: jag hann med två omgånger med bröd, jag har styrt med lite här hemma, städat undan lite, och åter tvättat lite till, jag har även byggt en liten koja till rayman ( tror faktist han uppskattade det, för så länge jag vet så har han sovit där i den sen han fick den ) den befinner sig nu på balkongen, ibland är vi dåliga på att ta in han, lr så är vi bara allämnt trött på han så då tänkte jag att han skulle ha någon gott och bekvämt och ligga i , om det blåser och regnar för han har även tak på sin koja, han er så nöjd ut min plutt. Han är älskad !

så nu kan jag lägga mig i sängen ikväll och känna att jag gjort lite nytta iaf ;D


min plutt som liten (:

11/5- 09

tiden bara rinner iväg ;/ och nu är det bara en vecka kvar av min ledighet sen är det skolan igen! men som sagt också snart över för gott, om jag nu inte väljer att läsa vidare men det får jag tänka till lite till vad och osv. för jag vet inte riktigt än, ska jobba ett tag efter så jag får se, jag har helt enkelt jobbat lite på dagis i några dar nu, skojsigt ! Hoppas jag får lute av berget snart med, så lönen bli bättre nästa månad, och pappsi som kommer hem från thailand imon ;D wiho , saknar honom :)

jag kom och tänka plötsligt på att 2008 var ett sådan perfekt år ! och väldigt betydelse fullt för mig, dom som vet och känne till det så var det de största jag gjort , och inte bara de utan att jag faktist tog körkortet också vilket gjorde att jag ännu mer friare och faktist kan ta mig överallt när jag vill och behöver. 

hoppas att 2009 också blir lika bra :) saker jag ska göra innan nyåret :
[  ] tatuering
[  ] resa till thailand
[  ] spara pengar ( vilket jag redan gör men ändå )
[  ] faktist se till att iaf 2 gånger i veckan unna mig träning, ( när det passar med jobben såklart )

det är väl inte för stora krav på mig själv, nej utan det ska jag fixa . :)






tisdag-

idag har jag pysslat och fixat lite, dock skulle jag tvätta men som vanligt fanns det ingen tvätt tid, men bokade iaf imon, så då ska jag fixa med de och städa lite. .
så jag har bakat bröd , och jag älskar doften av nybakad bröd, :) så till kvällsmat blev det naturligtvis smakprov av det och för att berömma mig själv så får jag väl ge mig ett MVG där ;) nehe. .

om jag skulle gå och lägga mig snart eftersom det blir jobb med sötungarna imon :) för imon ska jag vakna på det bästa humöret ! Natti   /N

måndag-

Min dåliga uppdatering över helgen har varit lite dålig, i know, men jag har mest jobbat, och njutit av värmen , dock saknar jag den. för idag har jag lite ont i huvudet titt som tätt, men kan det vara för att vädret kan vända sig rätt så bra från dåligt till bra hela tiden? om det någon gång kunde vara några bra kurva på det vore jag glad ! men men imon ska jag nog åka in och lämna min labb till skolan så jag har det gjort, och utväderingen till marlene för denna aktivitet jag gjorde för ett tag sen. nehe, nu tog jag mig ett glas te för jag fryser så mycket ! säg inte att jag ska bli sjuk nu :/ aja

orkar inte vara så lånvarig här. HEJS /N

RSS 2.0