-

hon ser sig i speglen och tittar bort,
vänder sig om och får mer ångest .

Haft en toppen dag på jobbet idag, tack mimmi gumman ! först jobbade vi båda till 12, sen åkte vi och sola och sedan hem till mig där vi åt lite och sen va meningen att ja skulle köra hem henne, men jobbet sakna henne och slutade med att hon också jobbade kvällen, vi gick och sjöng till en av våra tanter som fyllde år och gav roser ! så ja, kalas fin dag !

nehe sova inför en ny arbets dag,

ullared-

Jag ser inte träningen som ett måste , utan går ut och springer när jag är känner för det och är ledig och har tid. Idag har jag spenderat dagen med att åka med Mimmi , hennes 2 kompisar och Elita till Ullared, det vart en toppen dag. Med skratt och massa shopping, plus god mat . MUMSI, min ända lediga dag denna vecka så det kändes skönt att få komma bort ett tag och bara koppla av, lr ja kopplade av på ett annat sätt än att vara på jobbet, det är kanske inte den bästa avkopplingen att vara bla, massa stressigt folk. Men dagen var helt helt underbar. Jag handlade också en massa, och nu säger min ekonomi ifrån för ett tag.

Jag inhandlade mig,

- en mini platt tång,
-lock tång
- träningskläder
- leggings
-underkläder
- smink
- perfym
- grejer till naglarna och allt det som tilllhör
- plastväxter
- lite andra kläder, som linne, och mjukingsbyxor
- smycken
-massa andra små prylar till hår
- plus lite annat som ,
- och massa goda nötter ! :)


fick massa för pengarna :) , men nu får det vara bra på ett tag, fast å andra sidan inte så ofta  man åker till ullared heller,

Det ska bli så skönt med sovmorgon imon, :) , och nu dricker jag lite te för att komma till ro och ska starx sova, för det kommer bli en lång vecka framför mig, och jag ska hinna lite också. .

Godnatt !

torsdag -

Är det något man mår bra över, så tycker jag man ska göra de. Jag är väldigt nöjd över mig själv just nu, för jag vet att när jag bara bestämmer mig så går allt dans på rosor. Man blir lat när man lagt träningen på hyllan ett tag, men nu så (: får satsa på beach 2010 istället :) ;P Men nu har jag varit duktig, så , idag kan jag jobba med ett gott samvete . .

och så vill jag bara gratta sofie gumman som fyller år, hoppas du får en toppen dag ! nehe sitta här och inte göra nytta, va äre för mening, nu ska jag in i duchen :)

besviken-

jag är trött, ledsen och besviken, och jag ska nå dit igen, för det här funkar inte längre !

6 juli.

idag är jag trött, undra om det beror på vädret, för när jag klockan ringde vid halv 6, och det var dags att kliva upp för att göra sig färdig för att bege sig till jobbet så spö regna de , jag lovar det kom säkert flera cm. och jag kände inte heller för att köra bilen då heller, och gå ut till bilen, usch ! men men ! bara bita ihop. så jobbet gick väl bra, får jag väl lov och säga, tur att ja inte va ensam om att vara trött idag, hela bunten på jobbet va helt trötta.

så tack vore regnet blev de inte min promenad som jag tänkte mig, så det blev väl väldigt lugnt, för min del. jag gjorde soppa till midda, kände inte för att äta nåt annat, och ja den vart väl väldigt stark om jag säger så , haha :P så sitter här och klunkar vatten i mängder ! ;P

imon, så får jag sova ut ! och vad jag ska njuta av att få vakna själv mant utan en klockan som väcker än !

bye bye snart blir det sängen ! ;P

4 juli

det är lördag och jag är ledig en dag nu iaf. gud så skönt. Morgon kaffe och tvätt i maskin, funderar på om man ska åka och sola en sväng, idag hade jag även tänkt hänga med henkes föräldrar till öb för att se om man hittar något skoj där, lr skoj och skoj, det blir väl en damsugare isf och det behövs väl en ny eftersom våran har gått sönder! blä för sånt !

ska försöka ta mig en promenad senare, så länge inte fötterna säger ifrån, jag har lite skavsår hit och dit. men men sånt man får leva med ! ;P

nu ska jag göra nytta ! (:

2 juli.

ojoj, jag skäms lite över att jag varit så dålig på att blogga ! , jag har helt enkelt inte orkat, det har väl hänt rätt mkt, sedan det va en månad tillbaks ja skrev här, jag har hunnit ta studenten, träffat hedda ! , mumsi, och hennes guddomliga mat ! ( bevisar bara vilket proffs hon är ) och de gamla vanliga så jobbar jag en hel del, eftersom jag har schema, sen har det jeu varit toppen väder, vilket jag inte kanske utnyttjat till 100 %, fått lite sol de gånger ja springer ut från lägenhet till lägenhet , men man blir jue piggare bara av att stiga upp och man ser att det är sol ute, därimot är det väldigt varmt inne hos en del så man tror man storknar ;P

imon blir det att träffa hedda igen ! MUMSI , och Elina är en som jag verkligen saknar !

till hösten, får vi se vad som händer, jag har planer men jag är väldigt velig, hur jag vill. tänker inte babbla mer om de nu, utan skriver väl mer när det kommer dit .

men en sak eller flera, skrämmer mig, tiden går så grymt fort ! när ska man hinna? Men jag måste tala så länge jag haft min bil, har jag haft frihet, slippa vänta på tåg osv. när man ska hem och ifrån jobbet, tjänat 2 timmar i tid, bara sen förra året, att jag orka när jag inte hade bil, så som jag jobbat under året !

nehe, det blir jobb imon till 4, sen blir det ledigt till söndag, så lite ledighet här och där har ja, men inte som man märker av så himlans mkt, men som sagt det är bara att inse, det är nu jag är vuxen och kommit in i arbetslivet. över sommaren iaf, sen får vi se hur de blir med!

tänkte faktist ta mig och äta avokado sallad nu !

RSS 2.0