Måndag 30 november.

Det blir en snabb uppdatering här, för ska strax kila iväg till jobbet ! och jag är trött, väldigt trött om jag får säga så, men brukar gå bra när man väl kommer igång. Eftersom jag fick jobba idag, vilket jag fick reda på för någon timme sen, så innebär det att tisdag är min enda lediga dag på hela veckan, för helgen innebär också masssor av jobb ! Imon måste jag tvätta, men sovmorgon ser jag fram imot. :)

senare idag, blir det att åka för att ta sputa, twinrix sprutan, Eftersom vi snart åker till utlandet. IMON är det exakt 10 dar kvar och jag längtar ! :)

Har också satt utt ljusstakar, pyntat lite här och där, för om en månad är det jue julafton, tänk så fort de går ! ;P

Nehe nu måste jag kila ! Hejs

Success is happiness

Det är så . För mig betyder det mycket. Men iaf så blir de tatuering när jag kommer hem, lr när lönen kommer i december, :) längtar redan till den, haha, inte för att november lönen kommit än, kan det vara för att december lönen är bättre ? vem vet ! (: iaf så efter allt jobb , tog de tid för kroppen att visa att jag verkligen var trött. i söndags sov jag till kvart över 2, så länge har jag nog inte sovit på år och dar. och inte hann man med nåt heller ;O

men som sagt så väntas en resa till MArocko på oss, och jag är full av längtan, på de har jag trots mitt tänkande beställt lite kläder för jag verkligen behövde de, och jag vet själv att jag kommer få leva efter de också, har mig själv att skylla, men vad gör man knappt har nåt att ha på sig längre ;P


Nehe min lediga dag imon, ska bestå av träning, städa och tvätta :) , efter allt jobb i 2 veckor sträck ! , hoppas på lite ledig i helgen . Vem äre som bli 20 år ? ;O Jo jag ! systemet gäller, och naturligtvis måste jag gå på de efter jobbet på fredag, se kanske om emsan, kaja och dom kanske kan komma :) annars åker jag till dom ! för här ska firas !

nehe, snart sova kanske ? ;)  så jag inte sover bort hela dan imon ! :P

/N

onsdag 18/11

Hemkommen från jobbet ! det gillas* och barna är underbara, kommer sakna dom, men ska vara där nästa fredag :) Mums .

och just nu håller jag på att laga mat, ska kolla efter en ny bikini jag ska skicka efter, för nu är det bokat och klart ! 10 december bär de av till värmen. och efter resan blir det tatuering ovh det  kommer bli kanon bra, som lite julklapp till mig själv. Va de ska stå säger jag inte, men det ska vara en text. bild kommer senare, för ska även boka den i december någon gång.

ska senare idag bara ta de lugnt, och kanske äver till eva och dom ! Idag orkade jag inte stressa iväg på träningen eftersom ja stängde på dagis, nu i efterhand så där hade jag hunnit, men jag orkar inte stressa, så det får bli träning imon istället :)

Ha de bra / Nathalie

måndag 16/11

slutade 1 idag skönt, :) , mindre skönt att gå upp så tidigt för att öppna, men imon för jag lite sovmorgon och det blir en lång dag, jobb till dagis sedan kväll på berget ! Idag har jag tvättat för det behövdes, fått lite små tider i jul med, de gillas, hög ob , ;D

Måste hinna med ta spruta, skaffa pass, för troligvis bokar vi en resa utomland den 10 december, :) ska bli så skönt med lite semester och sol känner ja !

efter utlandet, blir det tatuering :)

resten av veckan ska jag jobba, och träna ! :) måste komma iform nu till vi åker, kanske lite sent ute men bättre sent än aldrig ;)


-

jag är nöjd, men herregud , jag blir irriterad, sånt höll man på med i lågstadiet men men ! Att jag också ska få göra förändringar är väl tillåtet ! Och ska man ha egen färg o håret så kan man jue börja leta nu !

Idag blir det ett kosrtis dag på jobbet, faktist skönt (: , sen blir det att dra igång på riktigt där en vecka, hoppas berget kan höra av sig lite med ! och inte långt kvar tills jag blir 20 , :) Bort med tonåren, Vuxen livet börjar ?

och jag saknar er !

RSS 2.0